Oprichting Madaster

Op 17 februari 2017 is Madaster Foundation feestelijk van start gegaan in aanwezigheid van vele aanwezigen uit de bouw- en zorgsector. Madaster Foundation is het gelijknamige platform voor materialenpaspoorten voor de hele vastgoedsector. Woordvoerder Thomas Rau maakte duidelijk hoe belangrijk het is informatie samen te brengen over de materialen in de gebouwde omgeving met het oog op de noodzakelijke circulariteit. Na de zomer moet een publieksversie beschikbaar komen. Zie voor meer informatie www.madaster.com
Foto: vlnr Thomas Rau, Madaster, Clemens Brenninkmeijer, Redevco, Lars van der Meulen, Volker Wessels, Helene van der Vloed, Triocare i.o, Pablo van den Bosch, Madaster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.